Gedreven door technologie

Vanaf € 35.990

100% Elektrisch

Actieradius van 329 km (WLTP)

Gedreven door technologie

Vanaf € 32.690 | € 340 / maand*

100% Elektrisch

Actieradius van 329 km (WLTP)

Vanaf € 35.990

Actieradius van 329 km (WLTP)

Seres 3

Met Seres rijden is...
Elektrisch rijden is...
Veilige en zonder zorgen rijden is...

8

8

Jaar garantie op de batterijen

Of 120.000 km

Jaar algemene garantie

of 150.000 km

Rijden met Seres is

Rijden met Seres doet u compleet zonder zorgen. U vraagt zich misschien af wat elektrisch rijden juist inhoud? Hoe werkt het en waarom is het beter? Elektrisch rijden is in alle comfort genieten van maximale prestaties. Het rijgenot bij een elektrische wagen ligt aanzienlijk hoger en is bovendien duurzaam. Tanken doe je goedkoop en zelfs thuis.

De toekomst van elektrische mobiliteit, zelfs de kleinste details maken het verschil. Onze wagens zijn ontworpen om te weten wat u nodig heeft tijdens het rijden, zoals veiligheid waarop u steeds kunt rekenen, comfort waar u niet aan hoeft te denken en prestaties voor een betere rijervaring. Het leven staat nooit stil, dus waarom zou u dat wel doen?

Technologie voor iedereen

De Seres 3 zorgt voor een aangename en veilige rit. Het Seres gamma is voorzien van de nieuwste technologieën op het gebied van efficiënte elektronische motoren en slim recuperatief remmen. Bovendien kan de bestuurder kiezen uit verschillende rijmodi, aan jou de keuze! Rijvakassistent (LKAS), geavanceerde cruise control,  hellingsassistent (Hill hold en DBC), verkeersbordherkenning en draadloos opladen van de smartphone zijn altijd standaard bij de Seres 3.

Exterieur

De gloednieuwe Seres 3 verenigt een in het oog springend design met een zelfverzekerde uitstraling en een uitzonderlijke elektrische actieradius tot 405 km (NEDC).

Hij combineert vlot typische SUV-elementen zoals de dakrails met blauwe accenten of zijn gesloten radiatorrooster die geen twijfel over zijn elektrische aandrijving laten bestaan.

Interieur

Aan ruimte is er geen gebrek. De Seres 3 is ontworpen om plaats te bieden aan zowel passagiers als lading. Dankzij de hoge zitpositie voor de bestuurder en de comfortabele hoofd- en beenruimte voor de passagiers reis je in absolute luxe. De achterzetels kunnen worden neergeklapt in 2 delen waardoor je over nog meer laadruimte beschikt, ideaal voor een weekendtrip.

Het interieur, dat is ontworpen met het oog op een hoogwaardige sfeer, werd afgewerkt met geraffineerde materialen en contrasterende blauwe stiknaden.

Met de digitale cockpit kies je zelf hoe het instrumentenpaneel eruitziet. De grootte van de klokken, de achtergrondkleur, maar ook wat je ziet. Je hebt de keuze uit 3 thema’s die je kan aanpassen naar jouw wensen. 

Het 10,25” aanraakscherm bezorgt je naadloze connectiviteit en maakt het leven eenvoudiger. Het integreert navigatie, media- en connectiviteitsfuncties zonder moeite. DAB is standaard, net als USB en bluetooth. Dit ruime scherm zorgt voor een volledige 3D weergave van jouw Seres tijdens het parkeren of manoeuvreren.

Kleurkeuze

Kiezen was nog nooit zo gemakkelijk. De Seres 3 komt in vier verschillende mettalic kleuren. Een extra beschermde laklaag en sprekende kleuren. 

Wat is jouw favoriete kleur?

Soepele acceleratie

Geniet van zijn soepele acceleratie dankzij pure elektrische kracht. Het elektrisch koppel brengt u van 0 naar 100 km/u in minder dan 9 seconden. De Seres 3 biedt u een topsnelheid van 155 km/u. Door de 3 verschillende rijmodi kan u uw rijervaring personaliseren. Eco beperkt uw energieverbruik tot het minimum en verkiest rijbereik boven prestaties. Comfort vereenvoudigt uw dagelijkse ritten. Sport biedt voorrang aan een dynamische rijstijl met sportieve prestaties.

Duurzaam rijden

Elektrisch rijden is de meest duurzame en zuinige manier van autorijden. In tegenstelling tot reguliere brandstofauto’s, stoten de elektrische auto’s van Seres tijdens het rijden geen CO2 of stikstof uit. Ook het opladen van een elektrische auto gaat veelal op groene stroom. Daarnaast kunnen veel onderdelen van de Seres elektrische auto’s gerecycled worden of hergebruikt tijdens de productie van nieuwe elektrische auto’s. Kortom, elektrisch rijden is op dit moment de meest duurzame manier van autorijden.

Elektrisch rijden zonder stress

Heb je toch eens pech? Onze pechverhelping is levenslang gratis! U krijgt bij aankoop 2 jaar. Nadien wordt deze elk jaar gratis en levenslang verlengd bij iedere onderhoudsbeurt.

8 jaar garantie

Lagere onderhoudskosten

Goedkoop tanken

Lager verbruik

Nieuwsgierig?

Financiële renting

Type maandelijkse betalingen:

Vast

Duurtijd (voertuigen < 1 jaar):

24 - 60 maanden

Duurtijd (voertuigen > 1 jaar):

84 maanden - voertuigleeftijd²

Aankoopoptie:

16 tot 50% van het investeringsbedrag

Maandelijkse facturen:

Kosten

Boekhouding:

Verschijnt in de resultatenrekening

Eigenaar:

Juridisch: leasingmaatschappij
Fiscaal: klant

² Voorbeeld: een wagen van 32 maanden kan het voorwerp van een contract uitmaken voor een maximale duur van 52 maanden d.w.z. 84 maanden min 32 maanden

Financiële leasing

Type maandelijkse betalingen:

Vast

Duurtijd (voertuigen < 1 jaar):

24 - 60 maanden

Duurtijd (voertuigen > 1 jaar):

84 maanden - voertuigleeftijd²

Aankoopoptie:

Max 15% van het investeringsbedrag

Maandelijkse facturen:

Kapitaalaflossing met interesten

Boekhouding:

Verschijnt op balans

Eigenaar:

Juridisch: leasingmaatschappij
Fiscaal: klant

² Voorbeeld: een wagen van 32 maanden kan het voorwerp van een contract uitmaken voor een maximale duur van 52 maanden d.w.z. 84 maanden min 32 maanden

Saloncondities

Bovenop de super saloncondities krijgt u extra korting op groen en voordelig rijden!

Ontdek onze saloncondities in de showroom en maak kennis met LPG en CNG en rijd groen en goedkoop met uw nieuwe wagen. U kan ook genieten van extra korting op onze stockwagens.

We heten u graag welkom bij Garage Laenen Geel.