Foto van het team?
Wat tekst

Over ons

Garage Laenen staat sinds 1976 garant voor betrouwbaarheid en betrokkenheid –  aandacht voor auto én klant – zoals het hoort in een écht familiebedrijf. Met de inzet van vakkundige medewerkers en het streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid biedt garage Laenen u een compleet dienstenpakket aan.

Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe auto, een betrouwbare tweedehands, het laten uitvoeren van onderhoud of herstelling bij garage Laenen bent u aan het juiste adres!

Met meer dan 40 jaar ervaring hebben wij op al uw mobiliteitsvragen een antwoord.

Op het gebied van service en dienstverlening willen wij behoren tot één van de beste uit de regio. Voor ons is het dan ook heel gewoon dat u op de hoogte wordt gehouden wat een reparatie gaat kosten. Niet achteraf maar al voordat we beginnen. Geen verrassingen, u weet exact waar u aan toe bent.

Wij zijn geen autoverkopers, wij bouwen aan relaties en zorgen voor mobiliteit, nu en in de toekomst. Wij willen de motor achter uw mobiliteit zijn.

Een auto kopen

Een auto kopen is geen alledaagse bezigheid. Het is een grote uitgave voor iedereen, of u nu een nieuwe of tweedehandswagen koopt. Daarom vinden wij het ook vanzelfsprekend dat u, als klant, alle aandacht krijgt van uw dealer. Wij zijn er om uw wensen te vertalen in een bijpassende auto.

Als verkoper

Als verkoper zijn wij niet degene die zomaar een order willen scoren en u een auto aanbieden die u niet wilt. Toch is dit iets wat bij veel grote dealerbedrijven gebeurt. Importeurs willen minder dealers, waardoor de autobedrijven groter worden. De klant wordt daar dan ook een nummer…

wij vinden dat er aandacht moet zijn voor de klant

Zo zorgen wij ervoor dat we bij een volgend bezoek nog steeds weten wie u bent en met welke auto u rijdt. Bij ons krijgt u alle aandacht die u verdient.  Wij passen ons aan en helpen u bij het maken van uw keuze.

Dit doen we door eerst goed te luisteren naar uw wensen en behoeften. Daarna gaan we pas adviseren. Het gaat ons er om dat u tevreden bent. Uiteraard verkopen wij graag een auto, dat begrijpt u, maar wij streven eerder naar een duurzame relatie met u als klant.

Dit gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Na dertig jaar actief te zijn in de automobielbusiness, hebben wij ondervonden dat deze manier van zaken doen voor beide partijen het meest bevredigend werkt.

Graag leren we u persoonlijk kennen! U bent steeds van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom.

Garage Laenen

Geen paniek,
je bent nog steeds welkom.

Maar

📣 Bij deze nieuwe maatregelen blijft ons team, zowel in onze werkplaats als in onze showroom, voor u paraat 🙂 Dit echter wel enkel op afspraak. Jullie zijn welkom per 2 (personen uit dezelfde bubbel).
Een afspraak maken kan eenvoudig per telefoon, via Messenger en via onze afspraken-app.

Saloncondities

Bovenop de super saloncondities krijgt u extra korting op groen en voordelig rijden!

Ontdek onze saloncondities in de showroom en maak kennis met LPG en CNG en rijd groen en goedkoop met uw nieuwe wagen. U kan ook genieten van extra korting op onze stockwagens.

We heten u graag welkom bij Garage Laenen Geel.