ONZE SHOWROOMS

Garage Laenen Geel

Maandag – vrijdag
8u – 12u & 13u – 18u30
Zaterdag
9u30 – 16u
Zondag
Gesloten

Garage Laenen Mol

Maandag – vrijdag
9u – 12u & 13u – 18u
Zaterdag
9u30 – 16u
Zondag
Gesloten

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor of na onze openingsuren. U kan ons hiervoor bereiken per mail of telefoon. Tot binnenkort!

OVER ONS

Een auto kopen

Een auto kopen is geen alledaagse bezigheid. Het is een grote uitgave voor iedereen, of u nu een nieuwe of tweedehandswagen koopt. Daarom vinden wij het ook vanzelfsprekend dat u, als klant, alle aandacht krijgt van uw dealer. Wij zijn er om uw wensen te vertalen in een bijpassende auto.

Als verkoper

Als verkoper zijn wij niet degene die zomaar een order willen scoren en u een auto aanbieden die u niet wilt. Toch is dit iets wat bij veel grote dealerbedrijven gebeurt. Importeurs willen minder dealers, waardoor de autobedrijven groter worden. De klant wordt daar dan ook een nummer…

Wij vinden dat er aandacht moet zijn voor de klant.

Zo zorgen wij ervoor dat we bij een volgend bezoek nog steeds weten wie u bent en met welke auto u rijdt. Bij ons krijgt u alle aandacht die u verdient.  Wij passen ons aan en helpen u bij het maken van uw keuze.

Dit doen we door eerst goed te luisteren naar uw wensen en behoeften. Daarna gaan we pas adviseren. Het gaat ons er om dat u tevreden bent. Uiteraard verkopen wij graag een auto, dat begrijpt u, maar wij streven eerder naar een duurzame relatie met u als klant.

Dit gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Na dertig jaar actief te zijn in de automobielbusiness, waaronder meer dan 25 jaar KIA-dealer, hebben wij ondervonden dat deze manier van zaken doen voor beide partijen het meest bevredigend werkt.

Graag leren we u persoonlijk kennen! U bent steeds van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom.

Garage Laenen