Online afspraak maken

Onze diensten

Verkoop

Een medewerker van ons team ontvangt u graag in de showroom. Waar u uw nieuwe wagen volledig kan ontdekken.

Overname

Bij aankoop van een nieuwe wagen nemen wij steeds uw oude wagen over. U krijgt tijdens uw bezoek onmiddellijk een eerlijke prijs aangeboden.

Dienst na verkoop

De band  die wij opbouwen met onze klanten stopt natuurlijk niet na het afleveren van de wagen. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft. Wij onderhouden uw wagen van A tot Z!

Klein of groot onderhoud? Check-up voor u op vakantie vertrekt? Nieuwe banden nodig?
Of bent u vergeten wat dat ene knopje ook alweer doet?

Wij helpen u graag verder!

Pitstop

Een lampje kapot? Zekering gesprongen, koplampen afstellen of gewoon de bandenspanning eens nakijken? Voor kleinere zaken mag u zonder afspraak langskomen, wij helpen u zo snel mogelijk verder.

Om wachten te vermijden kan je best op voorhand even bellen.

Wij werken volgens het boekje

Wist u dat gemiddeld 25% van de onderdelen in uw wagen geproduceerd werd door Bosch? Wij gebruiken een softwarepakket van Bosch dat de reparatievoorschriften van alle automerken bevat. 

De Europese wetgeving bepaalt dat autoproducenten deze informatie en kennis moeten delen. Bosch is de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Daardoor hebben wij toegang tot de meest actuele informatie van fabrikanten en weet u zeker dat uw voertuig volgens de originele fabrieksvoorschriften wordt onderhouden.

Onze testapparatuur ziet alles

Met de juiste apparatuur en software zijn merkonafhankelijke en universele garages volledig op de hoogte van de gebruikte onderdelen en technieken van uw auto. Wij gebruiken de eigen testapparatuur van Bosch. Dankzij deze hypermoderne installatie zijn wij perfect uitgerust voor de techniek die in de auto’s van vandaag geïnstalleerd is. Een foutje opsporen of een betrouwbare diagnose uitvoeren? Onze geavanceerde testapparatuur heeft oog voor elk detail. U hoeft dus niet verplicht naar de merkdealer om de fabrieksgarantie op uw auto te behouden: u heeft keuzevrijheid voor reparatie en onderhoud.

Originele onderdelen, compleet gamma

Bij Bosch Car Service monteren wij altijd originele onderdelen volgens fabrieksvoorschriften. Dit is een voorwaarde om de fabrieksgarantie te behouden. Met het monteren van originele onderdelen zorgen wij ervoor dat u de fabrieksgarantie behoudt.

Het Bosch Car Service netwerk is een snel en efficiënt distributiekanaal. Alle automerken zijn van harte welkom!

Behoud fabrieksgarantie

Heeft u een auto waar nog fabrieksgarantie op zit? Bij Bosch Car Service behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. De fabrieksgarantie blijft bij ons gelden omdat:
-> wij werken volgens de Europese wetten
-> wij de voorschriften van de fabrikanten volgen
-> wij met originele kwaliteitsonderdelen werken

Behoud fabrieksgarantie is Europees vastgelegd

Volgens Europese wetten mag iedere garage onderhoud uitvoeren aan ieder merk en type auto zonder dat de fabrieksgarantie vervalt. De fabrieksgarantie blijft geldig bij onderhoud door een universeel, ofwel onafhankelijke garage, mits de garage volgens fabrieksvoorschriften werkt.

Verder bepaalt de Europese wet dat autofabrikanten universele garages moeten voorzien van complete technische informatie voor onderhoud en reparatie aan auto’s. Bosch Car Service krijgt deze informatie rechtstreeks van Bosch in de vorm van een softwarepakket. Hierdoor kunnen wij uw auto volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden en behoudt u dus uw fabrieksgarantie op uw auto.

Bosch car center

Financiële renting

Type maandelijkse betalingen:

Vast

Duurtijd (voertuigen < 1 jaar):

24 - 60 maanden

Duurtijd (voertuigen > 1 jaar):

84 maanden - voertuigleeftijd²

Aankoopoptie:

16 tot 50% van het investeringsbedrag

Maandelijkse facturen:

Kosten

Boekhouding:

Verschijnt in de resultatenrekening

Eigenaar:

Juridisch: leasingmaatschappij
Fiscaal: klant

² Voorbeeld: een wagen van 32 maanden kan het voorwerp van een contract uitmaken voor een maximale duur van 52 maanden d.w.z. 84 maanden min 32 maanden

Financiële leasing

Type maandelijkse betalingen:

Vast

Duurtijd (voertuigen < 1 jaar):

24 - 60 maanden

Duurtijd (voertuigen > 1 jaar):

84 maanden - voertuigleeftijd²

Aankoopoptie:

Max 15% van het investeringsbedrag

Maandelijkse facturen:

Kapitaalaflossing met interesten

Boekhouding:

Verschijnt op balans

Eigenaar:

Juridisch: leasingmaatschappij
Fiscaal: klant

² Voorbeeld: een wagen van 32 maanden kan het voorwerp van een contract uitmaken voor een maximale duur van 52 maanden d.w.z. 84 maanden min 32 maanden

Saloncondities

Bovenop de super saloncondities krijgt u extra korting op groen en voordelig rijden!

Ontdek onze saloncondities in de showroom en maak kennis met LPG en CNG en rijd groen en goedkoop met uw nieuwe wagen. U kan ook genieten van extra korting op onze stockwagens.

We heten u graag welkom bij Garage Laenen Geel.