Neptune Blue + Cherry Black

  • Beste klant, we werken continu aan de verbetering van onze service. U zal merken dat deze pagina steeds wordt aangepast om nog meer en duidelijke informatie te geven.

Nog nooit eerder stonden de thema’s energie en klimaat zo sterk in de publieke belangstelling als vandaag. Aan de hand van aanhoudende klimaatmaren geeft een nieuwe generatie jonge Belgen een duidelijk signaal dat het huidige klimaat- en energiebeleid anders moet.

Het is rechter duidelijk dat het louter verhogen van de energieprijzen niet werkt. Alternatieven kunnen slechts werken als ze voldoende betaalbaar zijn voor iedereen. Slechts dan gaan er voldoende mensen bereid zijn om samen de nodige inspanningen te doen en de verlaging van de CO2-uistoot te realiseren.

De betaalbare alternatieven zijn nu reeds beschikbaar bij DFSK. Onze wagens bieden zelfs 2 betaalbare alternatieven, deze beide alternatieve brandstoffen garanderen:

In beide gevallen wordt uw DFSK een ‘bi-fuel’-auto die zowel op benzine als op LPG of CNG kan rijden. Bij een koude start wordt de motor automatisch op benzine gestart. De overschakeling gebeurt automatisch. Van op het stuurwiel kun je ook eigenhandig van de ene op de andere brandstof overschakelen.

 

LPG

LPG of Liquified Petroleum Gas komt vrij bij zowel de ontginning van aardolie als tijdens het raffinageproces van diezelfde aardolie.

Deze brandstof gebruikt bewezen techniek, bestaat reeds meer dan 60 jaar en heeft een landelijk dekkend netwerk met meer dan 600 tankstations. In Nederland vindt u circa  1200 tankstations en in de EU staan er 35000 stations ter uwer beschikking.

LPG garandeert een volledige verbranding zonder afvalstoffen, er is geen vrijgave van lood en zwavel in de atmosfeer.

Verder behoort LPG tot de alternatieve brandstoffen die steun krijgen van Europa. Dankzij zijn ecologische troeven, vlotte beschikbaarheid en lage prijs aan de pomp is LPG vandaag hét alternatief om de vervuiling in onze steden te beperken.

Totaal beschikbare autonomie van circa 1200 km (benzine en LPG).

 

CNG

Naast LPG is er sinds enkele jaren ook CNG of gecomprimeerd aardgas. In wezen niets anders dan het gekende ‘huis-gas’ waarmee u kookt of uw woning verwarmt, maar dit in een gecomprimeerde vorm voor gebruik in de auto. Vandaar de benaming Compressed Natural Gas. Die compressie kan in een openbaar tankstation of zelfs thuis of op het bedrijf gebeuren.

CNG wordt actief gepromoot door de overheid en heeft een landelijk netwerk van circa 135 tankstations, waarbij de doelstelling is dit tegen 2025 te brengen tot 300 tankstations. België telt ondertussen ongeveer 16000 CNG wagens en verschillende constructeurs zien meer toekomst in deze technologie dan in de elektrische auto.

Kenmerkend voor aardgas is de schone verbranding ervan. Dit ligt niet enkel aan de basis van minder schadelijke emissies, maar zorgt er ook voor dat de motor een langere levensduur heeft. De motorolie wordt minder snel vervuild.

Daarenboven kan aardgas worden aangevoerd via de bestaande gasleidingen. Er zijn dus geen vrachtwagens nodig om een tankstation te bevoorraden. Tanken gaat even snel als bij klassieke brandstoffen; veel sneller dus dan het opladen van een elektrische auto.

Totaal beschikbare autonomie van circa 1000 km (benzine en CNG). Verder worden CNG-voertuigen ook toegelaten in ondergrondse garages, dit in tegenstelling tot wagens uitgerust met LPG.

Enkel DFSK CNG auto is klaar voor het toekomstige Bio-gas.

Kortom: de overschakeling van de meer vervuilende brandstoffen naar LPG of CNF is de sleutel tot het bekomen van een balans tussen schonere en betaalbare energie. Zodoende is de Glory 580 de enige echte betaalbare, ecologische SUV.

Test naam

despription

2e keer naam?

0

Set the tile for your price section

Set the description for your price section

Saloncondities

Bovenop de super saloncondities krijgt u extra korting op groen en voordelig rijden!

Ontdek onze saloncondities in de showroom en maak kennis met LPG en CNG en rijd groen en goedkoop met uw nieuwe wagen. U kan ook genieten van extra korting op onze stockwagens.

We heten u graag welkom bij Garage Laenen Geel.