Kia Rio
Leef zoals u dat wilt

Kia Rio ontdekken

DESIGN

BEWEGING EN EMOTIE

ENKEL VOOR MOBIEL

DESIGN

Rio uitvoeringen

Rio
Rio GT Line
Previous
Next

Koetswerkkleur

Clear White

Most yellow

Silky Silver

Platinum Graphite

Aurora Black Pearl

Smoke Blue

Signal Red

Urban Green

Deep Sienna Brown

Velgen

17″ aluminium velgen

16″ aluminium velgen

15″ aluminium velgen

15″ stalen velgen

COMFORTABEL EN SLIM

De perfecte match voor uw leven

Rijdynamiek

Ga voor dynamisch

Uw stadspartner om non-stop te leven.

Handgeschakeld of automaat?

Ontworpen om te bieden wat u zoekt.

Technologie & veiligheid

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA)

Waarschuwt voor potentiële gevaren en beschermt indien nodig.

Lane Keeping Assist (LKA)

Ingesteld om binnen de lijnen te blijven.

Veiligheidsuitrusting

Actieve en passieve bescherming voor u en uw geliefden.

GT LINE

Klaar voor actie

Een partner om op te bouwen

7

7 jaar Kia-garantie

Elke Kia Rio wordt geleverd met onze unieke constructeursgarantie van zeven jaar. Zo sterk geloven we in onze auto’s! De garantie is bovendien overdraagbaar naar volgende eigenaars als u uw wagen verkoopt.

7

7 jaar Kia-kaartupdates

Elke nieuwe Kia die af fabriek is uitgerust met een navigatiesysteem, heeft recht op zes gratis jaarlijkse kaartupdates. Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

Euro NCAP five-star safety ratin

Elke nieuwe Kia die af fabriek is uitgerust met een navigatiesysteem, heeft recht op zes gratis kaartupdates. Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

Altijd pechverhelping

Jaarlijks gratis verlengd bij het uitvoeren van onderhoud bij Garage Laenen en met gratis vervangwagen. Van toepassing in gans Europa.

Kia Rio specificaties

*Het afgebeelde model staat op 16″ aluminium velgen.
 

Beschikbare motoren

Uitstoot

Een gids betreffende het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot met gegevens voor alle modellen van nieuwe personenauto’s is beschikbaar op de website energievreters. Naast de brandstofefficiëntie van een auto zijn ook het rijgedrag en andere, niet-technische factoren bepalend voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van een auto. CO2 is het broeikasgas dat bij de wereldwijde klimaatverandering de belangrijkste rol speelt. Een regelmatig en goed onderhoud van de wagen volgens de voorschriften van de constructeur bevordert ook een vermindering van het brandstofverbruik en van de CO2-uitstoot.

DISCLAIMERS

Android Auto™ & Apple CarPlay™

Android Auto™ werd ontwikkeld voor Android-telefoons met het besturingssysteem 5.0 (Lollipop) of hoger. Apple CarPlay™ is beschikbaar voor de iPhone 5 en recentere modellen. Beide systemen hebben een spraakbedieningsfunctie en maken het de bestuurder mogelijk altijd de handen op het stuur en de blik op de weg te houden. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple Inc. Android Auto™ en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.

UVO CONNECT

Informatie- en controleservice voor uw Kia. De Services worden gratis aangeboden voor een periode van zeven jaar, die van start gaat op de dag dat de wagen aan zijn eerste eigenaar wordt verkocht, (d.w.z. het moment waarop de eerste aankoopovereenkomst effectief wordt) en kunnen tijdens die periode worden gewijzigd. Meer details over de werking en gebruiksvoorwaarden vindt u bij uw Kia-partner en op kia.com. Smartphone met iOS- of Android-besturingssysteem en mobiel telefooncontract met data-abonnement noodzakelijk (meerkost).

Kia Live Services powered by TomTom

Deze services zijn gratis gedurende zeven jaar vanaf de eerste verbinding van het navigatiesysteem met het mobiele netwerk. Als die eerste verbinding niet onmiddellijk na de aankoop gebeurt, wordt de duurtijd gereduceerd met de tijd tussen de aankoop en de eerste verbinding.

TomTom Speed Camera Service

De meeste regeringen en lokale autoriteiten zijn het erover eens dat de TomTom Speed Camera Service het rijden veiliger maakt. TomTom houdt zich aan de lokale wetgeving en past zijn aanbod waar nodig aan.

Clari-Fi™ technologie

Het JBL®-audiosysteem is uitgerust met Clari Fi™-technologie. Bij de compressie van muziekbestanden naar het mp3-formaat gaat digitale informatie verloren. De Clari-Fi™-technologie helpt de verloren hoge en lage tonen te herstellen en verbetert zo het kwaliteitsniveau van de muziek.

DRIVE WiSE-technologieën

De DRIVE WiSE-technologieën zijn assistentiesystemen en ontslaan de bestuurder geenszins van zijn/haar verantwoordelijkheid om het voertuig op elk moment op een veilige manier te besturen. De bestuurder dient zijn/haar rijgedrag altijd aan te passen aan de eigen rijcapaciteiten, de wettelijke voorschriften en de algemene rij- en verkeersomstandigheden. De DRIVE WiSE-technologieën zijn niet bedoeld om het voertuig autonoom te laten rijden. Meer informatie vindt u in het instructieboekje van de wagen.

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA)

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) is een assistentiesysteem en ontslaat de bestuurder niet van zijn/haar verantwoordelijkheid om het voertuig op elk moment op een veilige manier te besturen. De bestuurder dient zijn/haar rijgedrag altijd aan te passen aan de eigen rijcapaciteiten, de wettelijke voorschriften en de algemene rij- en verkeersomstandigheden. FCA is niet bedoeld om het voertuig zelfstandig te besturen. Meer informatie vindt u in het instructieboekje van de wagen.

Lane Following Assist

Lane Following Assist (LFA) is enkel verkrijgbaar voor modellen met een DCT-transmissie.

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA)

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) is een assistentiesysteem en ontslaat de bestuurder niet van zijn/haar verantwoordelijkheid om het voertuig op elk moment op een veilige manier te besturen. De bestuurder dient zijn/haar rijgedrag altijd aan te passen aan de eigen rijcapaciteiten, de wettelijke voorschriften en de algemene rij- en verkeersomstandigheden. FCA is niet bedoeld om het voertuig zelfstandig te besturen. Meer informatie vindt u in het instructieboekje van de wagen.

7 jaar garantie

De 7 jaar fabrieksgarantie of 150.000 km (wat eerst bereikt wordt, zonder kilometerbeperking gedurende de eerste 3 jaar)

7 jaar kaartupdates

Het programma is enkel van toepassing op nieuwe Kia’s aangekocht na 28 februari 2013 en af fabriek uitgerust met een navigatiesysteem van LG. De concessiehouder kan werkuren aanrekenen voor de tijd die nodig is om de update uit te voeren. Het programma zeven jaar kaartupdates biedt zes kaartupdates aangezien de voertuigen van Kia reeds af fabriek worden geleverd met de nieuwste kaarten. Dit programma heeft geen invloed op de garantie van het navigatiesysteem. Kia is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de kaartgegevens die worden aangeleverd door de kaartleverancier HERE.

Schitterende looks

De nieuwe Kia Rio oogt gedurfd, strak en krachtig en toont zich sportiever en innovatiever dan ooit. Aerodynamische lijnen en gespierde contouren geven hem een robuuste look die perfect aansluit bij zijn prestaties. Enkele opvallende details zijn de typische Kia-tijgerneusgrille, de nieuwe 17” lichtmetalen velgen en de prachtige bi-projectiekoplampen met geïntegreerde LED-dagrijlichten.

Eigentijds interieur

Nog beter doen dan het eigentijdse interieur van de nieuwe Kia Rio is moeilijk. Met zacht aanvoelende materialen, ergonomisch vormgegeven voorzetels, een op de bestuurder gerichte cockpit en massa’s sportieve accenten. En overal handige voorzieningen en geavanceerde technologie. Het is een plek waar u zich rit na rit welkom voelt.

Ruim en praktisch

De nieuwe Kia Rio is perfect voor de stad en biedt genoeg plaats voor het leven van elke dag. Hij creëert een nieuwe dimensie van ruimte in zijn klasse. Vrienden en familie achterin zullen vooral te spreken zijn over de extra plaats om de benen te strekken en te ontspannen. Neerklapbare achterzetels voegen een nieuwe dimensie van handigheid toe. Ook de koffer is met zijn inhoud van 325 liter regelrecht indrukwekkend te noemen.

Details die tellen

De nieuwe Kia Rio heeft tal van slimme extra’s die de dagelijkse ritten net dat ietsje aangenamer maken, zoals de bi-projectiekoplampen met led-dagrijlichten, die de weg helder verlichten. De automatische ontdooiing merkt wanneer de voorruit beslagen is, en schakelt automatisch de ventilatoren in om ze snel weer vrij te maken. Komt de nattigheid van boven, dan start de regensensor snel de ruitenwissers.

Comfortuitrusting

De nieuwe Kia Rio neemt comfort ernstig. Met verwarmbare zetels vooraan en een verwarmbaar stuurwiel voor kille dagen, neerklapbare achterzetels voor een maximaal koffervolume en massa’s opbergoplossingen biedt hij alles wat u maar nodig kunt hebben. De handen helemaal vol? Ontgrendel de deur met de handige Smart Key.

Comfort

Hij mag er dan al compact uitzien vanbuiten, binnenin biedt de nieuwe Picanto een zee aan ruimte. Hij is dan ook niet voor niets een van de ruimste wagens in zijn segment. Met vijf volwaardige plaatsen voor uw volgende stadsavontuur met vrienden. Met tal van comfortabele extra’s zodat u zich meteen thuis voelt: van de hoogwaardige zetels in kunstleder tot de verstelbare armsteun voor de bestuurder.

Infotainment en connectiviteit

Infotainment en connectiviteit in de nieuwe Kia Rio zijn ultramodern. Kia’s Connected Services, ondersteund door TomTom, geven toegang tot snelheidscamera’s, weers- en verkeersinformatie. Het 7”-aanraakkleurenscherm geeft ook de informatie weer van het ingebouwde navigatiesysteem en de parkeercamera achteraan. Blijf verbonden en van alles op de hoogte met Apple CarPlay™, terwijl u de blik op de weg gericht houdt.

Ga voor dynamisch

Waar u ook snel even naartoe moet in de stad, de nieuwe Kia Rio brengt u naar uw bestemming. Reken dankzij het verbeterde onderstel gerust op dynamische prestaties en een comfortabel maar tegelijk wendbaar rijgedrag. Met keuze uit diverse transmissies en motoren weet u zeker dat rijden in de stad altijd een plezier is.

Handgeschakeld of automaat?

De nieuwe Kia Rio is nu verkrijgbaar met een sterke T-GDI-motor die het perfecte evenwicht biedt tussen prestaties en efficiëntie. U wilt meer power? Dat kan! Hij is er ook met 120 pk en een 7-traps transmissie met dubbele koppeling.

Een verfijnde handgeschakelde versnellingsbak of de perfecte automaat? Het maakt rijden in de stad vlot en aangenaam.

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA)

Met een radar in de voorbumper en een camera op de voorruit controleert de Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) van de nieuwe Kia Rio de weg op mogelijke gevaren zoals voetgangers of andere wagens. Als het systeem iets detecteert, waarschuwt het u en remt het indien nodig automatisch om ongevallen te voorkomen of de ernst ervan te beperken.

Lane Keeping Assist (LKA)

De rijstrookassistent (LKA) houdt met een camera bovenaan de voorruit de rijstrookmarkeringen in de gaten. Als uw nieuwe Kia Rio zijn rijstrook verlaat zonder dat u de richtingaanwijzer hebt ingeschakeld, waarschuwt hij u om u te helpen op uw rijstrook te blijven.

Veiligheidsuitrusting

De nieuwe Kia Rio heeft het hele scala aan veiligheidssystemen en is uitgerust met zes airbags, een meetsysteem voor de bandenspanning (TPMS) en parkeersensoren achteraan. Voor lastige omstandigheden onderweg zijn er het elektronische stabiliteitssysteem (ESC), de stuurcorrectie (VSM), en de vertrekhulp voor hellingen (HAC).

Gedurft exterieur

Voor een adrenalinekick, bekijk de nieuwe Kia Rio GT-Line. De expressieve voorkant met een exclusief radiatorrooster en een laag stootpaar met een krachtige achterkant. Sportieve designelementen zoals de dorpels en 17″ lichtmetalen velgen dragen bij aan de ready-for-action karakter. Kies voor de Ice Cube LED-mistlampen voor de kenmerkende GT Line-look.

Indrukwekkend interieur

Van het edgy kleurenpalet tot onderscheidende details, de sportieve geest van de nieuwe Kia Rio GT-Line is duidelijk zichtbaar in de interieur. Neem plaats op een opvallende zwarte stof en faux lederen stoel. U kunt niet anders dan merken hoe contrast grijs gestikt en gebosseleerd worden weerspiegeld in de metaalachtige contouren op de deur, armleuning en versnellingspook.

Details die behagen

Weinig dingen verhoogen de sportieve rijervaring zoals een onderaan afgeplatte stuurwiel met lederen bekleding en een versnellingspookknop. Beide zijn standaard op de nieuwe Kia Rio GT-Line gemonteerd. Geniet van verfijnde elementen zoals een crashpad met carboneffecten en gesatineerd verchroomde inzetstukken op de middenconsole met een 7-inch aanraakscherm. Nu ontspan en laat de echte actie beginnen.

Financiële renting

Type maandelijkse betalingen:

Vast

Duurtijd (voertuigen < 1 jaar):

24 - 60 maanden

Duurtijd (voertuigen > 1 jaar):

84 maanden - voertuigleeftijd²

Aankoopoptie:

16 tot 50% van het investeringsbedrag

Maandelijkse facturen:

Kosten

Boekhouding:

Verschijnt in de resultatenrekening

Eigenaar:

Juridisch: leasingmaatschappij
Fiscaal: klant

² Voorbeeld: een wagen van 32 maanden kan het voorwerp van een contract uitmaken voor een maximale duur van 52 maanden d.w.z. 84 maanden min 32 maanden

Financiële leasing

Type maandelijkse betalingen:

Vast

Duurtijd (voertuigen < 1 jaar):

24 - 60 maanden

Duurtijd (voertuigen > 1 jaar):

84 maanden - voertuigleeftijd²

Aankoopoptie:

Max 15% van het investeringsbedrag

Maandelijkse facturen:

Kapitaalaflossing met interesten

Boekhouding:

Verschijnt op balans

Eigenaar:

Juridisch: leasingmaatschappij
Fiscaal: klant

² Voorbeeld: een wagen van 32 maanden kan het voorwerp van een contract uitmaken voor een maximale duur van 52 maanden d.w.z. 84 maanden min 32 maanden

Saloncondities

Bovenop de super saloncondities krijgt u extra korting op groen en voordelig rijden!

Ontdek onze saloncondities in de showroom en maak kennis met LPG en CNG en rijd groen en goedkoop met uw nieuwe wagen. U kan ook genieten van extra korting op onze stockwagens.

We heten u graag welkom bij Garage Laenen Geel.

Geavanceerde parkeercamera achteraan

Rijd vol zelfvertrouwen achteruit met de splinternieuwe Kia Picanto. De geïntegreerde waterdichte parkeercamera achteraan geeft dynamische richtlijnen weer op het aanraakscherm van uw wagen, die meedraaien wanneer u aan het stuur draait. Zo weet u perfect waar u gaat uitkomen bij het achteruitrijden.

Boordevol verborgen talenten

De nieuwe Kia Picanto is ontworpen om het leven eenvoudiger te maken. Houd de Smart Key op zak en de auto laat zich zonder sleutel vergrendelen en ontgrendelen. Een druk op de knop volstaat om hem te starten. Voor u een vergadering binnenstapt, kunt u zichzelf nog even keuren met de verlichte make-upspiegel. Uw ochtendkoffie of smoothie past perfect in de plaatsbesparende inklapbare bekerhouder.

Onovertroffen koffervolume

Keuze te over in de nieuwe Kia Picanto. Te beginnen met de flexibele en veelzijdige onovertroffen koffer, die tot 225 liter aan bagage kan bevatten. Maximaliseer het potentieel van de kofferruimte met verplaatsbare kofferbodem om grote voorwerpen makkelijk te vervoeren. Dankzij de achterbank, die zich met een druk op de knop laat neerklappen, hoeft u niet langer te kiezen tussen uw vrienden en uw bagage.