Kia Picanto
Start met ontdekken.

Kia Picanto ontdekken

DESIGN

KLAAR OM TE SPELEN

ENKEL VOOR MOBIEL

DESIGN

Picanto uitvoeringen

Picanto
Picanto X-Line
Picanto GT-Line
Previous
Next

Koetswerkkleur

Clear White

Celestial Blue

Sparkling Silver

Honey Bee

Titanium Silver

Lime Light

Aurora Black Pearl

Alice Blue

Shiny Red

Milky Beige

Pop Orange

Velgen

16″ aluminium velgen (B-Type)

16″ aluminium velgen

15″ aluminium velgen

COMFORTABEL EN SLIM

Geniet optimaal van elke rit

Connectiviteit

Intelligent verbonden

Blijf verbonden met realtime info, intelligente voorzieningen en nog veel meer.

7"-aanraakscherm

Alle informatie die u nodig hebt, precies waar u die nodig hebt.

Draadloze telefoonlader

Laad uw compatibele smartphone op zonder kabel.

Technologie & veiligheid

DRIVE WiSE

De rijhulpsystemen van de toekomst, nu reeds beschikbaar.

Snelheidsregelaar met begrenzer

Behoudt op de snelweg eenvoudig de afstand met uw voorligger.

Passieve veiligheid

Ontwikkeld om u overal te beschermen.

Actieve veiligheid

Steeds actief en klaar om u te beschermen, altijd en overal.

Rijdynamiek

Motorengamma

Vind de juiste balans tussen vermogen en zuinigheid.

Wendbaarheid en wegligging

Ontwikkeld om het hoofd te bieden aan elke weg die u tegenkomt.

GT LINE

Laat uw sportiefste kant zien

Een partner om op te bouwen

7

7 jaar Kia-garantie

Elke Kia Picanto wordt geleverd met onze unieke constructeursgarantie van zeven jaar. Zo sterk geloven we in onze auto’s! De garantie is bovendien overdraagbaar naar volgende eigenaars als u uw wagen verkoopt.

7

7 jaar Kia-kaartupdates

Elke nieuwe Kia die af fabriek is uitgerust met een navigatiesysteem, heeft recht op zes gratis jaarlijkse kaartupdates. Een uniek aanbod dat uw navigatiesysteem steeds up-to-date houdt.

Altijd pechverhelping

Jaarlijks gratis verlengd bij het uitvoeren van onderhoud bij Garage Laenen en met gratis vervangwagen. Van toepassing in gans Europa.

Kia Picanto specificaties

*Het afgebeelde model staat op 16″ aluminium velgen.
 

Beschikbare motoren

Uitstoot

Een gids betreffende het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot met gegevens voor alle modellen van nieuwe personenauto’s is beschikbaar op de website energievreters. Naast de brandstofefficiëntie van een auto zijn ook het rijgedrag en andere, niet-technische factoren bepalend voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van een auto. CO2 is het broeikasgas dat bij de wereldwijde klimaatverandering de belangrijkste rol speelt. Een regelmatig en goed onderhoud van de wagen volgens de voorschriften van de constructeur bevordert ook een vermindering van het brandstofverbruik en van de CO2-uitstoot.

DISCLAIMERS

Android Auto™ & Apple CarPlay™

Android Auto™ werd ontwikkeld voor Android-telefoons met het besturingssysteem 5.0 (Lollipop) of hoger. Apple CarPlay™ is beschikbaar voor de iPhone 5 en recentere modellen. Beide systemen hebben een spraakbedieningsfunctie en maken het de bestuurder mogelijk altijd de handen op het stuur en de blik op de weg te houden. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple Inc. Android Auto™ en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.

UVO CONNECT

Informatie- en controleservice voor uw Kia. De Services worden gratis aangeboden voor een periode van zeven jaar, die van start gaat op de dag dat de wagen aan zijn eerste eigenaar wordt verkocht, (d.w.z. het moment waarop de eerste aankoopovereenkomst effectief wordt) en kunnen tijdens die periode worden gewijzigd. Meer details over de werking en gebruiksvoorwaarden vindt u bij uw Kia-partner en op kia.com. Smartphone met iOS- of Android-besturingssysteem en mobiel telefooncontract met data-abonnement noodzakelijk (meerkost).

Kia Live Services powered by TomTom

Deze services zijn gratis gedurende zeven jaar vanaf de eerste verbinding van het navigatiesysteem met het mobiele netwerk. Als die eerste verbinding niet onmiddellijk na de aankoop gebeurt, wordt de duurtijd gereduceerd met de tijd tussen de aankoop en de eerste verbinding.

TomTom Speed Camera Service

De meeste regeringen en lokale autoriteiten zijn het erover eens dat de TomTom Speed Camera Service het rijden veiliger maakt. TomTom houdt zich aan de lokale wetgeving en past zijn aanbod waar nodig aan.

Clari-Fi™ technologie

Het JBL®-audiosysteem is uitgerust met Clari Fi™-technologie. Bij de compressie van muziekbestanden naar het mp3-formaat gaat digitale informatie verloren. De Clari-Fi™-technologie helpt de verloren hoge en lage tonen te herstellen en verbetert zo het kwaliteitsniveau van de muziek.

DRIVE WiSE-technologieën

De DRIVE WiSE-technologieën zijn assistentiesystemen en ontslaan de bestuurder geenszins van zijn/haar verantwoordelijkheid om het voertuig op elk moment op een veilige manier te besturen. De bestuurder dient zijn/haar rijgedrag altijd aan te passen aan de eigen rijcapaciteiten, de wettelijke voorschriften en de algemene rij- en verkeersomstandigheden. De DRIVE WiSE-technologieën zijn niet bedoeld om het voertuig autonoom te laten rijden. Meer informatie vindt u in het instructieboekje van de wagen.

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA)

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) is een assistentiesysteem en ontslaat de bestuurder niet van zijn/haar verantwoordelijkheid om het voertuig op elk moment op een veilige manier te besturen. De bestuurder dient zijn/haar rijgedrag altijd aan te passen aan de eigen rijcapaciteiten, de wettelijke voorschriften en de algemene rij- en verkeersomstandigheden. FCA is niet bedoeld om het voertuig zelfstandig te besturen. Meer informatie vindt u in het instructieboekje van de wagen.

Lane Following Assist

Lane Following Assist (LFA) is enkel verkrijgbaar voor modellen met een DCT-transmissie.

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA)

Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) is een assistentiesysteem en ontslaat de bestuurder niet van zijn/haar verantwoordelijkheid om het voertuig op elk moment op een veilige manier te besturen. De bestuurder dient zijn/haar rijgedrag altijd aan te passen aan de eigen rijcapaciteiten, de wettelijke voorschriften en de algemene rij- en verkeersomstandigheden. FCA is niet bedoeld om het voertuig zelfstandig te besturen. Meer informatie vindt u in het instructieboekje van de wagen.

7 jaar garantie

De 7 jaar fabrieksgarantie of 150.000 km (wat eerst bereikt wordt, zonder kilometerbeperking gedurende de eerste 3 jaar)

7 jaar kaartupdates

Het programma is enkel van toepassing op nieuwe Kia’s aangekocht na 28 februari 2013 en af fabriek uitgerust met een navigatiesysteem van LG. De concessiehouder kan werkuren aanrekenen voor de tijd die nodig is om de update uit te voeren. Het programma zeven jaar kaartupdates biedt zes kaartupdates aangezien de voertuigen van Kia reeds af fabriek worden geleverd met de nieuwste kaarten. Dit programma heeft geen invloed op de garantie van het navigatiesysteem. Kia is niet verantwoordelijk voor de kwaliteit van de kaartgegevens die worden aangeleverd door de kaartleverancier HERE.

Opvallend exterieur

De stad vormt het perfecte speelterrein voor de splinternieuwe Kia Picanto. Zijn stijlvolle contouren, expressieve gezicht en achterlichtblokken laten geen twijfel bestaan over zijn jeugdige karakter. Een blik volstaat om plaats te willen nemen en te vertrekken naar waar het leven u meeneemt.

Gestroomlijnde koplampen

De allesbehalve saaie, splinternieuwe Kia Picanto staat klaar om uw weg te verlichten. Zijn hoogtechnologische bi-projectiekoplampen met leddagrijlichten en standlichten geven de auto heel wat charisma en karakter. Ze worden aan beide zijden geflankeerd door zijdelingse richtingaanwijzers. Een mooie wagen mag immers gezien worden.

Opgewaardeerd interieur

Met zijn talloze stijlvolle details is de splinternieuwe Picanto gemaakt om u te plezieren. Ontdek zijn veelzijdige interieur, opgebouwd rond een intelligent ontworpen dashboard met een geraffineerde sierlijst in gesatineerd chroom. Laat uw blik vervolgens leiden door de gekleurde sierinleg en de slanke verticale verluchtingsroosters. Is het leven niet fantastisch?

Maak uw keuze

U houdt wel van een verfijnde toets? U verkiest een sportieve afwerking? Personaliseer het interieur van uw splinternieuwe Picanto met uw favoriete interieurkleur: zwarte stof, grijze stof of zwart kunstleder met rode accenten.

Onovertroffen koffervolume

Keuze te over in de nieuwe Kia Picanto. Te beginnen met de flexibele en veelzijdige onovertroffen koffer, die tot 225 liter aan bagage kan bevatten. Maximaliseer het potentieel van de kofferruimte met verplaatsbare kofferbodem om grote voorwerpen makkelijk te vervoeren. Dankzij de achterbank, die zich met een druk op de knop laat neerklappen, hoeft u niet langer te kiezen tussen uw vrienden en uw bagage.

Comfort

Hij mag er dan al compact uitzien vanbuiten, binnenin biedt de nieuwe Picanto een zee aan ruimte. Hij is dan ook niet voor niets een van de ruimste wagens in zijn segment. Met vijf volwaardige plaatsen voor uw volgende stadsavontuur met vrienden. Met tal van comfortabele extra’s zodat u zich meteen thuis voelt: van de hoogwaardige zetels in kunstleder tot de verstelbare armsteun voor de bestuurder.

Geavanceerde parkeercamera achteraan

Rijd vol zelfvertrouwen achteruit met de splinternieuwe Kia Picanto. De geïntegreerde waterdichte parkeercamera achteraan geeft dynamische richtlijnen weer op het aanraakscherm van uw wagen, die meedraaien wanneer u aan het stuur draait. Zo weet u perfect waar u gaat uitkomen bij het achteruitrijden.

Boordevol verborgen talenten

De nieuwe Kia Picanto is ontworpen om het leven eenvoudiger te maken. Houd de Smart Key op zak en de auto laat zich zonder sleutel vergrendelen en ontgrendelen. Een druk op de knop volstaat om hem te starten. Voor u een vergadering binnenstapt, kunt u zichzelf nog even keuren met de verlichte make-upspiegel. Uw ochtendkoffie of smoothie past perfect in de plaatsbesparende inklapbare bekerhouder.

Intelligent verbonden

De splinternieuwe Picanto ondersteunt Apple CarPlay™ en houdt u verbonden terwijl u zich concentreert op de weg. Blijf op de hoogte met Kia’s Connected Services powered by TomTom. Raadpleeg informatie over snelheidscamera’s, weer, verkeer en nog veel meer op het scherm. Geïntegreerd navigatiesysteem met zeven jaar kaartupdates en live-services.

7"-aanraakscherm

Navigeren is kinderspel in uw splinternieuwe Kia Picanto. Het hart van het interieur is een zwevend 7”-aanraakscherm met Bluetooth®. Gebruik het om de snelste route naar uw bestemming te vinden. Luister. Zo veel functies in één hoogtechnologische pakket.

Draadloze telefoonlader

Lege batterij? Laad ze draadloos op in de splinternieuwe Kia Picanto. Plaats uw compatibele mobiele telefoon op de daartoe voorziene houder in de middenconsole. Meer hoef je niet te doen! Als er andere voorwerpen op het laadoppervlak terechtkomen, schakelt het veiligheidsgerichte detectiesysteem voor vreemde voorwerpen de laadfunctie uit.

DRIVE WiSE

Ontdek DRIVE WiSE, de jongste rijhulpsystemen om de wegveiligheid te verhogen en rijden plezierig te maken. Zo heeft de nieuwe Kia Picanto een autonome noodremhulp (Autonomous Emergency Braking, AEB) met City- en Urban-modus. Door u te waarschuwen en automatisch af te remmen wanneer het systeem een botsrisico detecteert, helpt AEB u om ongevallen te voorkomen of de ernst ervan te beperken.

Snelheidsregelaar met begrenzer

De splinternieuwe Kia Picanto dankt een deel van zijn bijzondere karakter aan zijn hoogwaardige uitrusting zoals de automatische snelheidsregelaar met snelheidsbegrenzer. Met de toetsen aan uw vingertoppen stelt u de gewenste snelheid in en laat u ze aanhouden door de wagen. De snelheidsbegrenzer waarschuwt u wanneer u een vooraf ingestelde snelheid overschrijdt.

Passieve veiligheid

De talloze passieve-veiligheidsvoorzieningen van de splinternieuwe Kia Picanto waken over u om u te beschermen wanneer dat nodig is. Frontale en laterale airbags voorin zijn standaard, net als de twee zijdelingse airbags. De eerstelijnsbescherming wordt echter verzekerd door het bijzonder stijve en sterke koetswerk.

Actieve veiligheid

De actieve-veiligheidsuitrusting van de Kia Picanto helpt u onaangename verrassingen te vermijden. Het ABS-systeem minimaliseert de remafstanden en maximaliseert de remkracht. De elektronische stabiliteitscontrole (ESC) garandeert optimale remprestaties en een onberispelijke stuurcontrole. Vertrekken op een helling wordt eindelijk kinderspel dankzij de vertrekhulp voor hellingen (Hill Start Assist Control, HAC).

Motorengamma

Geef uw splinternieuwe Kia Picanto nog wat extra vermogen door een motor te kiezen op maat van uw rijstijl. Hij is nu verkrijgbaar met een krachtige maar zuinige 1.0 T-GDI-motor, de ideale partner voor de stad. (Enkel voor X Line) Als een kleine koolstofvoetafdruk en een hoogstaand rijplezier uw voorkeur hebben, kies dan voor de 1.0 MPI-motor en verlaag uw CO2-uitstoot tot nauwelijks 89 g/km.

Wendbaarheid en wegligging

Wat ben je met een mooie auto die niet leuk rijdt? Daarom heeft de splinternieuwe Kia Picanto een hoogwaardige koppelvectoring die onderstuur op intelligente wijze helpt te voorkomen. Dankzij het geavanceerde, hoogwaardige AHSS-staal geniet u van een rit met nog minder lawaai en trillingen. Precies wat u nodig hebt om in comfort en stijl door te stad te zoeven.

Echt meeslepend

Zowel voor- en achteraan als opzij laat de splinternieuwe Kia Picanto GT Line zijn stijlvolle, sportieve aantrekkingskracht de vrije loop. Deze bijzondere lijn is gemaakt voor mensen die niet bang zijn om zich van de massa te onderscheiden. Mensen die blikken van anderen niet schuwen. Uw ideale partner? Ervaar het zelf.

Kijk hem recht in de ogen.

De splinternieuwe Kia Picanto GT Line houdt van lef en moed. Het zal u dan ook niet verbazen dat hij graag een statement maakt. Dat begint bij het radiatorrooster vooraan en de onderste luchtinlaten, die u naar keuze kunt tooien met rode, zilverkleurige of zwarte sierranden. Het gaat voort met de 16” lichtmetalen velgen.

Een adembenemend silhouet

Laat u betoveren door de splinternieuwe Kia Picanto GT Line. Met zijn samenspel van kleuren dat zijn sportieve trekken opzij en achteraan benadrukt. Bewonder de glanzende luchtinlaten. Zet vervolgens een stap achteruit en geniet van de dynamische lijnen die de voorkant met de achterkant verbinden en uitlopen in de perfecte ‘finishing touch’ voor elke sportieve wagen: een dubbele uitlaat.

GT Line interieur

Het interieur van de Kia Picanto GT-Line maakt indruk met zijn verfijnde sportiviteit. Kijk eens naar de opvallende rode accenten, het sportieve D-vormige stuurwiel met geperforeerd leer en de aluminium pedalen. De Picanto GT-Line is klaar voor vertrek.

Financiële renting

Type maandelijkse betalingen:

Vast

Duurtijd (voertuigen < 1 jaar):

24 - 60 maanden

Duurtijd (voertuigen > 1 jaar):

84 maanden - voertuigleeftijd²

Aankoopoptie:

16 tot 50% van het investeringsbedrag

Maandelijkse facturen:

Kosten

Boekhouding:

Verschijnt in de resultatenrekening

Eigenaar:

Juridisch: leasingmaatschappij
Fiscaal: klant

² Voorbeeld: een wagen van 32 maanden kan het voorwerp van een contract uitmaken voor een maximale duur van 52 maanden d.w.z. 84 maanden min 32 maanden

Financiële leasing

Type maandelijkse betalingen:

Vast

Duurtijd (voertuigen < 1 jaar):

24 - 60 maanden

Duurtijd (voertuigen > 1 jaar):

84 maanden - voertuigleeftijd²

Aankoopoptie:

Max 15% van het investeringsbedrag

Maandelijkse facturen:

Kapitaalaflossing met interesten

Boekhouding:

Verschijnt op balans

Eigenaar:

Juridisch: leasingmaatschappij
Fiscaal: klant

² Voorbeeld: een wagen van 32 maanden kan het voorwerp van een contract uitmaken voor een maximale duur van 52 maanden d.w.z. 84 maanden min 32 maanden

Saloncondities

Bovenop de super saloncondities krijgt u extra korting op groen en voordelig rijden!

Ontdek onze saloncondities in de showroom en maak kennis met LPG en CNG en rijd groen en goedkoop met uw nieuwe wagen. U kan ook genieten van extra korting op onze stockwagens.

We heten u graag welkom bij Garage Laenen Geel.