Blijf niet zitten met je vragen. Vind hier je antwoorden.

Volgens Europese wetten mag iedere garage onderhoud uitvoeren aan ieder merk en type auto zonder dat de fabrieksgarantie vervalt. De fabrieksgarantie blijft geldig bij onderhoud door een onafhankelijke garage mits deze garage volgens fabrieksvoorschriften werkt. Verder bepaalt de Europese wet dat autofabrikanten onafhankelijke garages moeten voorzien van complete technische informatie voor onderhoud en reparatie aan auto’s. Elke Bosch Car Service-garage krijgt deze informatie rechtstreeks van Bosch. Hierdoor kunnen wij uw auto volgens de fabrieksvoorschriften onderhouden en behoudt u dus uw fabrieksgarantie op uw auto.

Met de juiste apparatuur en software is een Bosch Car Service-garage zoals wij volledig op de hoogte van de gebruikte onderdelen en technieken van uw auto. Wij gebruiken een softwarepakket van Bosch dat de reparatievoorschriften van alle automerken bevat. Ook hebben wij hierdoor toegang tot de meest actuele informatie van fabrikanten. Wij onderhouden uw auto volgens de originele fabrieksvoorschriften, zodat u de fabrieksgarantie behoudt. U hoeft dus niet verplicht naar de merkdealer om de fabrieksgarantie op uw auto te behouden: u heeft keuzevrijheid voor reparatie en onderhoud.

De kwaliteit die u van een merkgarage gewend bent, mag u ook bij ons als Bosch Car Service verwachten. Wij waarborgen onze kwaliteit door de technische trainingen die onze monteurs moeten volgen. Daarnaast worden wij jaarlijks ook onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles waaronder mystery visits en audits. De kwaliteit van zowel de service als het vakwerk moet aan bepaalde voorwaarden voldoen.

Bij een Bosch Car Service-garage monteren wij altijd originele onderdelen volgens fabrieksvoorschriften. Dit is een voorwaarde om de fabrieksgarantie te behouden. Met het monteren van originele onderdelen zorgen wij ervoor dat u de fabrieksgarantie behoudt. Laat uw nieuwe auto dus gerust bij Bosch Car Service onderhouden, want elke reparatie onder de fabrieksgarantie op uw auto kost u helemaal niets.

Na het onderhoud van uw auto heeft u ook bij ons recht op 1 jaar gratis Europese pechverhelping met gratis vervangwagen. U kan beroep doen op deze 24/24u pechverhelping in geval van lekke band, verkeerde brandstof, kwijtgeraakte sleutel, accuproblemen, pech, …, zowel onderweg als thuis. De pechverhelping is bereikbaar op +32 2 286 35 76.

Vooral de grote eisen die vele invoerders stellen, spelen veel merkgarages parten. Door de grote kostenstructuur waaronder zij moeten werken, zijn zij vaak genoodzaakt hogere tarieven voor onderhoud en herstellingen toe te passen. Vaak is er een prijsverschil van 20 tot 25% tussen een merkgarage en een onafhankelijke garage.

Geen paniek,
je bent nog steeds welkom.

Maar

📣 Bij deze nieuwe maatregelen blijft ons team, zowel in onze werkplaats als in onze showroom, voor u paraat 🙂 Dit echter wel enkel op afspraak. Jullie zijn welkom per 2 (personen uit dezelfde bubbel).
Een afspraak maken kan eenvoudig per telefoon, via Messenger en via onze afspraken-app.

Saloncondities

Bovenop de super saloncondities krijgt u extra korting op groen en voordelig rijden!

Ontdek onze saloncondities in de showroom en maak kennis met LPG en CNG en rijd groen en goedkoop met uw nieuwe wagen. U kan ook genieten van extra korting op onze stockwagens.

We heten u graag welkom bij Garage Laenen Geel.