€ 30.990

€ 30.990

€ 26.750

€ 28.690

€ 18.990

€ 37.690

Fengon 580

De Glory 580 vormt een perfecte combinatie tussen een full-option 7-zits SUV met krachtige motor en een comfortabele sedan. Zijn geavanceerde technologie geeft de Glory de prestaties en de wendbaarheid waarmee hij de strijd kan aangaan met zijn concurrenten. Zijn ruimte en veiligheid geven u en uw gezin een rij- en reiservaring van hoge kwaliteit.

Bovendien is hij verkrijgbaar met benzinemotor, LPG of CNG.

Geniet daarnaast ook nog van de 5 jaar garantie en gratis Europese pechverhelping.
Kies snel uw favoriete kleur.

Fengon 5

Een SUV van een nieuwe klasse. Klaar voor de toekomst.

De bredere pantherneus met het DFSK logo, die de Fengon 5 onmiddellijk herkenbaar maakt, resulteert in een indrukwekkende en vastberaden uitstraling.

Elke rit voelt als vakantie. De Fengon 5 is ontworpen met het oog op comfort. Hij is zo ontworpen dat elke rit verbazingwekkend vlot, praktisch en moeiteloos verloopt. Sleutelloze technologie zorgt ervoor dat u gewoon instapt en geniet.

Fengon 500

Daar waar anderen twijfelen, gaat u de uitdaging aan. Als u in de nieuwe DFSK Fengon 500 voorbijrijdt, staren anderen u vol bewondering aan.

Deze crossover zegt veel over uw persoonlijkheid. Misschien is het zijn design of misschien zijn het de elegante achterlichten. Of de sportieve diffusor achter die de harten sneller doet slaan.

Fengon 7

De DFSK Fengon 7 snijdt een spannend nieuw SUV-hoofdstuk aan.

Zowel de stijlvolle 5-zitter als de extra ruime 7-zitter beloven een verrassend fijne rijervaring.
De Fengon 7 biedt veeleisende klanten net dat ietsje meer. Het design, de geavanceerde technologie en de topkwaliteit in elke vezel hebben één doel voor ogen: van elke rit een opwindend avontuur maken.

EC35

Met een lengte van 4,50 meter, een breedte van 1,68 meter en een hoogte van 1,99 meter is de EC35 je perfecte bondgenoot voor elke dag. Zijn compacte vorm vergemakkelijkt uw reizen en uw professionele leven.

Zijn autonomie van 240 kilometer (WLTP) biedt u optimaal rijcomfort voor uw stedelijke en voorstedelijke mobiliteit. Dankzij de snelle oplaadcapaciteit (20 tot 80% in 90 min of 8 uur op een 3,3 kWh stopcontact) hoef je je geen zorgen meer te maken over de batterijduur. 

Zijn bagageruimte tot 4,8 m3, afhankelijk van het aantal zitplaatsen, en zijn twee configuratieopties (2 of 5 zitplaatsen) maken uw dagelijks leven, uw transport en vracht gemakkelijker. 

Logo_DFSK_SQ

DFSK is een autofabrikant ontstaan uit de samenwerking tussen Dongfeng en Sokon, 2 Chinese topbedrijven.

Moderne technologieën en productieprocessen maken deze wagens tot betrouwbare voertuigen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de lange ervaring en de nauwe samenwerking van de Dongfeng-groep met bekende fabrikanten uit Azië en West-Europa.

De sterke vraag naar eenvoudige, maar toch betrouwbare en betaalbare technologie heeft ons ertoe gebracht de stap te zetten om voertuigen van de fabrikant DFSK in ons assortiment op te nemen.  Een lage prijs in combinatie met goede kwaliteit en zuinigheid maken de wagens van DFSK tot een succes.

U geniet van 5 jaar garantie bij een nieuwe DFSK met onbeperkte kilometers.

 

DFSK 5 jaar garantie

Financiële renting

Type maandelijkse betalingen:

Vast

Duurtijd (voertuigen < 1 jaar):

24 - 60 maanden

Duurtijd (voertuigen > 1 jaar):

84 maanden - voertuigleeftijd²

Aankoopoptie:

16 tot 50% van het investeringsbedrag

Maandelijkse facturen:

Kosten

Boekhouding:

Verschijnt in de resultatenrekening

Eigenaar:

Juridisch: leasingmaatschappij
Fiscaal: klant

² Voorbeeld: een wagen van 32 maanden kan het voorwerp van een contract uitmaken voor een maximale duur van 52 maanden d.w.z. 84 maanden min 32 maanden

Financiële leasing

Type maandelijkse betalingen:

Vast

Duurtijd (voertuigen < 1 jaar):

24 - 60 maanden

Duurtijd (voertuigen > 1 jaar):

84 maanden - voertuigleeftijd²

Aankoopoptie:

Max 15% van het investeringsbedrag

Maandelijkse facturen:

Kapitaalaflossing met interesten

Boekhouding:

Verschijnt op balans

Eigenaar:

Juridisch: leasingmaatschappij
Fiscaal: klant

² Voorbeeld: een wagen van 32 maanden kan het voorwerp van een contract uitmaken voor een maximale duur van 52 maanden d.w.z. 84 maanden min 32 maanden

Saloncondities

Bovenop de super saloncondities krijgt u extra korting op groen en voordelig rijden!

Ontdek onze saloncondities in de showroom en maak kennis met LPG en CNG en rijd groen en goedkoop met uw nieuwe wagen. U kan ook genieten van extra korting op onze stockwagens.

We heten u graag welkom bij Garage Laenen Geel.