X35

Vanaf € 16.990

X55

Vanaf € 19.990

X55

De crossover met een sterk ontwerp en een robuuste look brengt je elk seizoen overal naartoe. Hij is één van de grootste modellen in de compacte crossovers en biedt comfortabele zitplaatsen voor 5 volwassenen.

Ontdek nu zijn intelligentie en elegante kracht.

BAIC Vector logo letters klein

De BAIC Group werd opgericht in 1958 en is een Chinese autoholding gevestigd in Beijing.

De BAIC Group omvat de bedrijfsvoertuig- en militaire voertuigfabrikant BAW, de bedrijfsvoertuigfabrikant Foton Daimler en de personenautofabrikant Baic Motors.

BAIC is een Chinese premiumfabrikant en produceert in samenwerking met Chrysler Jeep, General Motors, Hyundai en Mercedes Benz ongeveer 2,25 miljoen voertuigen per jaar. BAIC is de vierde grootste voertuigfabrikant in China.

De X-serie voertuigen, zoals de X55, zijn gebaseerd op Mercedes-Benz Tech platforms en Mitsubishi-motoren. De moderne en nieuwe BAIC-fabrieken produceren volgens een hoge standaard.  De voertuigen worden geproduceerd voor de nationale en internationale markt. In de nabije toekomst zullen wereldwijd meer markten worden opengesteld.

BAIC is daarnaast ook leverancier en producent van componenten voor elektrische voertuigen.

Het motto van BAIC is kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

Bij BAIC geniet u bovendien van 5 jaar garantie, ongeacht uw jaarlijkse kilometers.

5 jaar garantie z km

Geen paniek,
je bent nog steeds welkom.

Maar

📣 Bij deze nieuwe maatregelen blijft ons team, zowel in onze werkplaats als in onze showroom, voor u paraat 🙂 Dit echter wel enkel op afspraak. Jullie zijn welkom per 2 (personen uit dezelfde bubbel).
Een afspraak maken kan eenvoudig per telefoon, via Messenger en via onze afspraken-app.

Saloncondities

Bovenop de super saloncondities krijgt u extra korting op groen en voordelig rijden!

Ontdek onze saloncondities in de showroom en maak kennis met LPG en CNG en rijd groen en goedkoop met uw nieuwe wagen. U kan ook genieten van extra korting op onze stockwagens.

We heten u graag welkom bij Garage Laenen Geel.