Glory 580

De Glory 580 vormt een perfecte combinatie tussen een full-option 7-zits SUV met krachtige motor en een comfortabele sedan. Zijn geavanceerde technologie geeft de Glory de prestaties en de wendbaarheid waarmee hij de strijd kan aangaan met zijn concurrenten. Zijn ruimte en veiligheid geven u en uw gezin een rij- en reiservaring van hoge kwaliteit.

Bovendien is hij verkrijgbaar met benzinemotor, LPG of CNG.

Geniet daarnaast ook nog van de 5 jaar garantie en gratis Europese pechverhelping.

Kies snel uw favoriete kleur.

Logo_DFSK_SQ

DFSK is een autofabrikant ontstaan uit de samenwerking tussen Dongfeng en Sokon, 2 Chinese topbedrijven.

Moderne technologieën en productieprocessen maken deze wagens tot betrouwbare voertuigen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de lange ervaring en de nauwe samenwerking van de Dongfeng-groep met bekende fabrikanten uit Azië en West-Europa.

De sterke vraag naar eenvoudige, maar toch betrouwbare en betaalbare technologie heeft ons ertoe gebracht de stap te zetten om voertuigen van de fabrikant DFSK in ons assortiment op te nemen.  Een lage prijs in combinatie met goede kwaliteit en zuinigheid maken de wagens van DFSK tot een succes.

U geniet van 5 jaar garantie bij een nieuwe DFSK met onbeperkte kilometers.

 

DFSK 5 jaar garantie

Geen paniek,
je bent nog steeds welkom.

Maar

📣 Bij deze nieuwe maatregelen blijft ons team, zowel in onze werkplaats als in onze showroom, voor u paraat 🙂 Dit echter wel enkel op afspraak. Jullie zijn welkom per 2 (personen uit dezelfde bubbel).
Een afspraak maken kan eenvoudig per telefoon, via Messenger en via onze afspraken-app.

Saloncondities

Bovenop de super saloncondities krijgt u extra korting op groen en voordelig rijden!

Ontdek onze saloncondities in de showroom en maak kennis met LPG en CNG en rijd groen en goedkoop met uw nieuwe wagen. U kan ook genieten van extra korting op onze stockwagens.

We heten u graag welkom bij Garage Laenen Geel.